Ce suprize pregateste Mazare pentru sezonul estivat

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 13:20
1458 citiri
Ce suprize pregateste Mazare pentru sezonul estivat

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a precizat ca in acest sezon estival turistii care vor alege litoralul romanesc vor putea merge in croaziere din Mamaia in Eforie si vor asista prezentari de moda.

"Vom avea o prezenta foarte masiva a divertismentului de noapte, de cluburi, de voie buna, de petrecere, si vom infrati ca brand numele Mamaia, numele Romania cu Fashion TV si cu fetele frumoase din Romania. Va fi o prezenta continua. Peste doua luni si jumatate va fi o reclama nationala si mai ales internationala din aceasta colaborare cu Fashion TV, post urmarit de sute de milioane de spectatori", a afirmat Radu Mazare.

El a mai spus ca turistii care aleg sa vina in acest sezon estival in statiunea Mamaia vor avea parte de numeroase surprize: se vor putea plimba cu vaporasul pe Marea Neagra, pentru ca vor fi organizate croaziere din Mamaia catre Eforie, Mangalia si chiar Delta Dunarii, dupa inaugurarea pasarelei din statiune se vor putea distra, noaptea, in diverse cluburi, si vor putea asista la prezentari de moda organizate in parteneriat cu Fashion Tv.

Primarul Constantei se declara convins ca dupa caderea Guvernului si dupa formarea unui cabinet al USL va avea cu cine sa discute la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, spunand ca garanteaza ca noul ministru va fi interesat de turismul de pe litoral.

"Sunt convins ca acum, odata cu schimbarea Guvernului, vom avea cu cine sa discutam la Ministerul Turismului. Nu sunt convins, va garantez eu ca asa se va intampla. Vom avea, poate pentru prima oara in acesti 20 de ani, posibilitatea de a ne pune in practica ideile pentru ca nu va mai fi un ministru care sa spuna ca nu va mai fi interesat de turismul de pe litoral.

Si asta pentru ca s-a schimbat Guvernul, le-a cazut Guvernul", a afirmat Mazare, vineri seara, intr-un club din statiunea Mamaia, unde a lansat proiectul "Tourism Summer Festival".

Potrivit estimarilor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), peste 25.000 de turisti romani vor merge pe litoral in minivacanta de 1 Mai, numar apropiat de cel inregistrat anul trecut. Cele mai cautate statiuni vor fi Mamaia, Eforie Nord, Neptun si Vama Veche.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#surprize sezon estival, #Radu Mazare guvern Ponta, #Radu Mazare primar Constanta , #Primar Constanta