A fost desfiintata taxa de bariera din Mamaia

Luni, 30 Mai 2011, ora 15:33
1314 citiri
A fost desfiintata taxa de bariera din Mamaia

Eliminarea taxei de acces in statiunea Mamaia a fost votata luni de catre consilierii locali constanteni, conform NewsIn.

 

"Avand in vedere ca nu mai putem colecta aceasta taxa cu angajatii primariei, pentru ca am fost obligati sa-i dam afara, asa cum bine stiti, datorita restructurarilor promovate de domnul Boc, nu puteam sa colectam aceasta taxa decat cu o firma din exterior. Ori, avand in vedere ca nu am mai majorat aceasta taxa de patru ani si nici nu aveam de gand sa o majoram, costurile colectarii acestei taxe erau aproximativ trei sferturi din valoarea ei. Ca atare, nu se mai justifica: fie cresteam pretul, fie o scoteam de tot si am apreciat ca in conditiile in care oricum Boc ia pielea de pe tot, in conditiile in care oricum turismul merge prost, este mai bine s-o scoatem pana cand si-o mai reveni tarisoara asta", a declarat luni primarul Radu Mazare.

Potrivit edilului, municipalitatea pierde aproximativ 8-9 miliarde de lei vechi prin desfiintarea taxei. Banii incasati erau folositi pentru a organiza diferite evenimente in statiunea Mamaia, menite sa atraga turi?ti. "Banii pe care ii luam din taxe ii foloseam in tot ceea ce face Primaria in statiunea Mamaia, insa in special in evenimente, in cursele de Formula 1 de barci, in spectacolele pe care le dadeam gratuit pentru turisti, in aducerea lui Schumacher cu Formula 1, spectacolele de curse de avioane samd. Aceste spectacole nu le vor mai avea, o sa aiba spectacole cu Boc si cu madam Udrea, pana cand vom fi lasati in pace sa facem turism in statiunea Mamaia asa cum credem noi de cuviinta, pana cand vom fi lasati in pace sa construim marine, pana cand vom fi lasati in pace sa contruim blocuri inalte, pana cand vom fi lasati in pace sa facem cluburi si divertisment, pana cand vor putea veni turisti din Rusia fara sa astepte o luna de zile viza pentru Romania", a spus Mazare.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#taxa bariera, #taxa mamaia, #municipiu constanta, #radu mazare , #stiri Radu Mazare