Cazinoul Constanta a fost preluat de Udrea pentru renovare

Joi, 01 Septembrie 2011, ora 08:44
1807 citiri
Cazinoul Constanta a fost preluat de Udrea pentru renovare

Cazinoul din Constranta va fi preluat de Ministerul Turismului pentru reabilitare, decizia fiind luata printr-o hotarare de guvern, conform NewsIn.

"Dupa 100 de ani de existenta in proprietatea statului cazinoul era cat pe ce sa fie dat de domnul Mazare (Radu Mazare, primarul orasului Constanta, n.r.) unei companii private. Urma sa il instraineze, decizia fusese luata, dar la presiunea opiniei publice s-a incercat gasirea altei solutii", a spus Udrea.

Ministrul a precizat ca aceasta cladire putea fi restaurata din fonduri europene daca Mazare ar fi intocmit documentatia necesara.

"Din pacate, acest cazinou putea fi reabilitat din fonduri europene daca domnul primar Mazare facea efortul de a scrie un astfel de proiect cu finantare din fonduri europene.

Pana acum nu a completat lista proiectelor pe care ar trebui sa le depuna pentru a fi finantate din cele 93 de milioane de euro pe care Constanta le are la dispozitie. Avem un singur proiect semnat, altele sunt depuse, dar nu la minister. Dansul nu stie nici procedura de accesare a fondurilor europene", a mai spus ministrul.

Udrea a declarat ca dupa reabilitare Cazinoului cladirea va fi transferata inapoi la Consiliul Judetean Constanta.

CJ Constanta a aprobat saptamana trecuta transferul Cazinoului catre Ministerul Dezvoltarii.

Evoluția cazinourilor online în era modernă
Evoluția cazinourilor online în era modernă
Pe masura ce internetul a evoluat, cazinourile online au devenit o forță omniprezentă în peisajul de divertisment virtual. Aceste platforme, care oferă o gamă largă de jocuri de noroc, au...
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
#turism, #cazino, #cazino constanta, #renovare cazino constanta, #udrea, #mazare , #stiri Radu Mazare