Cazinoul din Constanta, predat MDTR

Miercuri, 24 August 2011, ora 13:44
1808 citiri
Cazinoul din Constanta, predat MDTR

Consilierii locali din municipiul Constanta au aprobat, miercuri, trecerea Cazinoului din localitate in administrarea Ministerului Dezvoltarii si Turismului (MDRT), potrivit NewsIn.

Dupa reparatii, cazinoul va reveni administratiei locale, care intentioneaza sa il inchirieze unei firme care sa ii redea obiectivul initial, acela de cazinou. De asemenea, cladirea va adaposti restaurante si baruri.

Hotararea a fost votata in unanimitate de consilieri, care au pus insa o serie de conditii MDRT.
 
Astfel, potrivit articolului adoptat, Consiliul Local Municipal Constanta cere MDRT ca preluarea efectiva a Cazinoului sa se faca in termen de trei luni, iar inceperea lucrarilor de reabilitare sa inceapa in termen de cel mult un an si trei luni incepand de miercuri, 24 august a.c.

"Am venit in intampinare (a cererii MDRT de preluare a Cazinoului, n.r.). In trei luni de zile emiteti o hotarare de guvern ca sa-l preluati, daca nu emiteti inseamna ca sunteti neseriosi, iar intr-un an de zile de cand l-ati preluat incepeti reparatiile.

Daca nu incepeti reparatiile, atunci revine si o sa facem ce stim noi, adica o sa-l vindem ca sa-l repare investitorii", a declarat dupa sedinta de consiliul primarul Constantei, Radu Mazare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#cazino constanta, #reparatii cazino, #reabilitare cazino constanta , #stiri Radu Mazare