Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Radu Mazare risca sa piarda functia de primar

Radu Mazare risca sa piarda functia de primar

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 23 aprilie 2003 - 6 noiembrie 2003, deoarece a fost concomitent primar si administrator al unei firme, si risca astfel sa piarda functia publica, anunta ANI printr-un comunicat remis marti, informeaza NewsIn.

ANI precizaza ca, potrivit articolului 91 alineatul 4 din acelasi act normativ (in situatia in care alesul local aflat in stare de incompatibilitate nu renunta la una dintre cele doua functii incompatibile in termenul prevazut la alin. 3), prefectul va emite un ordin prin care constata incetarea de drept a mandatului de ales local la data implinirii termenului de 60 zile, la propunerea secretarului unitatii administrativ-teritoriale.


In urma verificarilor a reiesit ca, in data de 4 noiembrie 1998, Radu Mazare a fost numit administrator la S.C. Nisipuri SA, functie din care s-a retras in data de 6 noiembrie 2003. In anul fiscal 2003, S.C. Nisipuri SA a avut venituri de aproape 340.000 de lei si un profit brut de 132.000 de lei.

In termen de 15 zile de la data comunicarii actului de constatare a conflictului de interese sau a starii de incompatibilitate persoana verificata poate face contestatie, mai precizeaza Agentia.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 985 ori
Citeste mai multe despreradu mazare primar functie constanta