260 de case si terenuri executate silit, scoase la licitatie in luna ianuarie

Joi, 14 Ianuarie 2010, ora 16:20
3370 citiri
260 de case si terenuri executate silit, scoase la licitatie in luna ianuarie

Executorii bancari vor scoate la licitatie in luna ianuarie 260 de case si terenuri, potrivit datelor de pe site-urile bancilor care publica astfel de anunturi si de pe site-urile specializate. 

Raiffeisen Bank este unul dintre jucatorii cu cele mai multe anunturi pe site.

Astfel, in acest moment sunt afisate pe site-ul bancii peste 60 de anunturi cu imobile pentru vanzarea carora vor fi organizate licitatii in ianuarie si noua anunturi pentru luna februarie.

"Modificarea survenita la Codul de procedura privind incuviintarea executarii de catre instanta creeaza mari dificultati, deoarece sunt instante care solutioneaza si comunica incheierea de incuviintare chiar si dupa patru luni si drept urmare se ajunge ca primul termen de vanzare sa se produca la sapte-opt luni de la data initierii procedurii", comenteaza pentru cotidianul Ziarul Financiar Ilie Dinu, managerul departamentului Corpul Executorilor Bancari in cadrul Raiffeisen Bank.

El sustine ca in conditiile actuale de piata banca nu reuseste sa recupereze integral creantele prin vanzarea bunurilor detinute in garantie, situatie in care ajunge sa urmareasca si alte bunuri din patrimoniul debitorului, potrivit cotidianului citat. 

#case, # terenuri, # executate, # silit, # licitatie , #stiri Raiffeisen