Alexandru Ciobanu, isi schimba "locuinta" de la Raiffeisen la BCR

Miercuri, 26 August 2009, ora 13:18
1454 citiri
Alexandru Ciobanu, isi schimba "locuinta" de la Raiffeisen la BCR

Alexandru Ciobanu, actualul director executiv al Raiffeisen Banca pentru Locuinte, va prelua de la jumatatea lunii octombrie conducerea principalului concurent de pe piata, BCR Banca pentru Locuinte, inlocuindu-l pe Petre Tulin, plecat la Banca Comerciala Feroviara, a anuntat miercuri BCR, potricit NewsIn.

Numirea lui Alexandru Ciobanu va deveni efectiva incepand de la jumatatea lunii octombrie dupa aprobarea de catre BNR, se arata in comunicat.

Banca Comerciala Feroviara, controlata de omul de afaceri Valer Blidar, a primit in aceasta luna autorizatia de functionare din partea BNR si a anuntat ca Petre Tulin va ocupa functiile de director general si presedinte al bancii.

BCR BpL este subsidiara Bancii Comerciale Romane (BCR) specializata in produse de tip economisire-creditare pentru domeniul locativ, care presupun o perioada initiala de economisire inainte de acordarea unui imprumut.

Banca, infiintata in aprilie 2008, are un singur concurent pe piata romaneasca, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, care a preluat HVB Banca pentru Locuinte.

Anul trecut, BCR Banca pentru Locuinte a inregistrat o pierdere de 11,68 milioane lei, in conditiile in care a activat efectiv sase luni, in timp ce activele bancii au ajuns la 63,75 milioane lei.

#Ciobanu, #locuinte, #Raiffeisen, #BCR , #stiri Raiffeisen