Produsele Raiffeisen Centrobank si obligatiunile municiapale Iasi, admise la BVB

Joi, 15 Iulie 2010, ora 23:51
1345 citiri
Produsele Raiffeisen Centrobank si obligatiunile municiapale Iasi, admise la BVB

Consiliul Bursei a anuntat joi ca a aprobat, in urma sedintei din 14 iulie, admiterea la tranzactionare a produselor structurate emise de Raiffeisen Centrobank AG, precum si a obligatiunilor emise de Municipiul Iasi, precizeaza un comunicat al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), citat de Newsin.

Astfel, Consiliul Bursei a admis la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de BVB, la Sectorul Titluri de Credit - Categoria obligatiuni municipale - titlurile emise de Municipiul Iasi.

In acelasi timp, Consiliul a decis admiterea de principiu la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata BVB in cadrul Sectorului Produse Structurate, a produselor structurate emise de Raiffeisen Centrobank AG in baza prospectului de baza aprobat de Autoritatea Financiara a Austriei (Financial Market Authority Austria -FMA).

Raiffeisen Centrobank AG actioneaza atat ca emitent, cat si in calitate de societate initiatoare si furnizor de lichiditate, precizeaza comunicatul BVB.

In acelasi timp, BVB a anuntat calendarul de comunicare financiara pentru 2010 al emitentului Bursa de Valori Bucuresti SA (BVB), care prevede prezentarea raportului semestrial si a rezultatelor financiare semestriale, pentru semestrul I, in data de 10 august 2010, precum si prezentarea raportului trimestrial si a rezultatelor financiare pentru trimestrul III in data de 10 noiembrie 2010. 

Ucraina se pregătește de negocieri la început de mai. Miza: 20 de miliarde de dolari
Ucraina se pregătește de negocieri la început de mai. Miza: 20 de miliarde de dolari
Ucraina ar plănui să trimită o propunere de restructurare a 20 de miliarde de dolari din datoria sa externă către investitori la începutul lui mai, scrie Reuters luni, 22 aprilie, citând...
#Raiffeisen Centrobank, #actiuni, #obligatiuni, #bvb , #stiri Raiffeisen