Raiffeisen Bank a lansat editia 2007-2008 pentru programele Raiffeisen Trainee si Bursa Raiffeisen

Luni, 10 Septembrie 2007, ora 12:37
1316 citiri

Bursa Raiffeisen se afla la cea de-a patra editie, iar pana in prezent 41 de tineri au fost inclusi in acest program. Initiat in urma cu trei ani, Bursa Raiffeisen acorda sprijin financiar studentilor cu rezultate universitare de exceptie si experiente extra-curriculare semnificative din orice centru universitar din Romania, care au fost selectionati pentru a-si finaliza studiile la universitati de prestigiu din strainatate.

Dupa finalizarea studiilor, Raiffeisen Bank faciliteaza angajarea bursierilor pe un loc de munca corespunzator in cadrul Raiffeisen Bank in Bucuresti sau intr-o alta locatie din tara, urmarind atat respectarea optiunilor exprimate de bursieri, cat si a necesitatilor organizatiei.

Programul, cu acoperire nationala este promovat si se primesc aplicatii din toate marile centre universitare ale tarii: Bucuresti (Universitate, ASE, Politehnica), Babes Bolyai Cluj Napoca, Transilvania Brasov, Alexandru Ioan Cuza Iasi, Universitatea de Vest Timisoara, Ovidius Constanta, Universitatea din Craiova, ASEM Chisinau. In 2007 au aplicat pentru Bursa Raiffeisen 435 de studenti sau proaspeti absolventi.

Dintre acestia, in urma procesului de selectie, au fost premiati 10 tineri, bugetul alocat fiind de 25.000 euro. Sapte dintre bursierii Raiffeisen din editia trecuta, care au revenit in tara dupa finalizarea studiilor, au ales sa-si continue cariera in cadrul bancii.

La cea de-a cincea editie din acest an, au fost selectati 14 trainee din peste 1500 de candidaturi.

Pana acum au urmat acest program 38 de tineri. Intrarea in programul Raiffeisen Trainee le ofera finalistilor posibilitatea sa cunoasca banca in detaliu, sa participe la stagii de pregatire in diferite directii din banca, sa fie implicati in proiecte reale, aflate in derulare la nivelul organizatiei.

Avantajul acestui program consta in faptul ca stagiarii beneficiaza inca de la inceput de statutul de angajat al Raiffeisen Bank, la finele programului ei fiind directionati pe linii de business diferite (Retail, Corporatii, Risc, Operatiuni si IT), in functie de interesele exprimate si de profilul de personalitate ale fiecaruia dintre ei.

Bloombiz

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.