Raiffeisen Bank a redus dobanzile la depozite si credite

Miercuri, 24 Februarie 2010, ora 17:10
1183 citiri
Raiffeisen Bank a redus dobanzile la depozite si credite

Raiffeisen Bank a anuntat miercuri ca a redus dobanzile la creditele negarantate in lei cu pana la 2 puncte procentuale, iar la produsele de economisire in lei cu pana la un punct procentual si a lansat un produs nou ce combina asigurarea de somaj cu perioada de gratie, informeaza NewsIn.

"Efectul politicii monetare a BNR se face simtit atat in evolutia ROBOR, cat si in dobanzile practicate de bancile comerciale. Pentru a sprijini clientii care au nevoie de credite, am decis sa reducem dobanzile cu pana la 2% si sa lansam un produs nou care ofera o protectie suplimentara, prin combinarea asigurarii de somaj cu o perioada de gratie", a declarat directorul ariei clienti persoane fizice a Raiffeisen Bank, Radu Topliceanu.

Astfel, Raiffeisen Bank a redus cu pana la doua puncte procentuale dobanzile la creditele negarantate in lei cu dobanda fixa (produsul Flexicredit) acordate persoanelor fizice, cel mai scazut nivel fiind de 10,50% pe an.

Totodata, banca a lansat o campanie promotionala pentru clientii care contracteaza creditul de nevoi personale Flexicredit in perioada 22 februarie - 15 aprilie 2010, prin care pot beneficia de intreruperea platii ratelor timp de 3 luni, succesive sau nu, oricand pe parcursul perioadei de creditare, asigurare de viata si somaj si dobanzi incepand de la 10% pe an.

Dobanzile la produsele de economisire in lei au fost reduse cu pana la un punct procentual, ajungand la 8,25% pe an, in functie de tipul de depozit si de suma economisita, se mai arata in comunicatul Raiffeisen Bank.

In plus, Raiffeisen Bank continua sa ofere o dobanda cu 0,25% mai mare decat cea la depozitul standard in lei la 3 si 6 luni, cu dobanda fixa pensionarilor si salariatilor care-si primesc pensia, respectiv salariul, pe un card Raiffeisen Bank.

#credite, #dobanzi, #raiffeisen , #stiri Raiffeisen