Raiffeisen Bank si-a mutat sediul central in Sky Tower din nordul Capitalei

Vineri, 28 Iunie 2013, ora 15:35
4741 citiri
Raiffeisen Bank si-a mutat sediul central in Sky Tower din nordul Capitalei

Raiffeisen Bank Romania a anuntat, vineri, finalizarea operatiunilor de mutare a sediului central in Sky Tower, cea mai inalta cladire din Romania, si lansarea, concomitent, a paginii oficiale de Facebook a bancii.

Sky Tower este o constructie dezvoltata de RE (Raiffeisen Evolution), divizia de investitii imobiliare a Raiffeisen International din Austria, amplasata in zona de nord a Bucurestiului.

Cladirea de 137 de metri inaltime dispune de doua grupuri a cate 5 lifturi de mare viteza, primul grup deservind primele 18 etaje ale cladirii, iar cel de-al doilea grup etajele 18-36.

Etajele 35 si 36 gazduiesc un restaurant panoramic cu skybar si un centru de conferinte.

"Ne dorim sa comunicam cat mai transparent si simplu cu clientii nostri, pentru a ne face cunoscuta activitatea, dar si pentru a le intelege mai bine nevoile. Ne-am propus si sper sa si reusim sa avem un dialog simplu si coerent, iar demersul nostru de a fi pe Facebook sa fie util atat clientilor, cat si angajatilor nostri", arata Steven van Groningen, presedinte si CEO Raiffeisen Bank, intr-un comunicat de presa.

Pagina contine informatii utile despre banca, reteaua de agentii si bancomate, un link catre aplicatia de internet banking, Raiffeisen Online, o sectiune de cariere si un joc interactiv care compune cladirea Sky Tower din piese de Tetris.

Raiffeisen Bank a realizat in 2012 un profit net de 88 de milioane euro, cel mai bun rezultat de pe piata bancara locala. Banca are o baza de doua milioane de clienti, persoane fizice, IMM-uri si companii mari si medii. Raiffeisen Bank opereaza o retea de 525 de unitati, peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 11.000 de EPOS-uri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sky Tower Raiffeisen Bank, #sediu Raiffeisen Sky Tower, #sediu nou Bucuresti Raiffeisen , #stiri Raiffeisen