Raiffeisen sprijina achizitia unui avion sanitar de catre SMURD

Joi, 23 Iunie 2011, ora 13:53
1585 citiri
Raiffeisen sprijina achizitia unui avion sanitar de catre SMURD

Raiffeisen Bank si SMURD au lansat miercuri un card de debit co-brand sub sigla MasterCard, iar o parte importanta din taxele si comisioanele rezultate in urma utilizarii cardului vor fi virate, lunar, in contul Fundatiei pentru SMURD, bani ce vor sprijini achizitia unui avion sanitar, informeaza NewsIn.

Utilizarea acestui card va aduce in conturile Fundatiei pentru SMURD 0,5 % din valoarea fiecarei tranzactii efectuate cu cardul la comercianti sau pe internet si 50% din taxa anuala de administrare a acestui card.

"In ceea ce priveste avionul, daca acesta va fi nou-nout, estimam un pret cuprins intre 2,5 milioane si 3 milioane de euro.

Din aceasta cauza este foarte greu sa achizitionam avionul cu numai cei 2% virati (in urma declaratiilor anuale de venit, n.r.).

Daca vom avea cam 50% din bani la un moment dat, vom lansa comanda. Din cei 2% virati catre SMURD anul trecut am strans circa 1 milion de euro, insa acei bani au fost dedicati altui proiect.

Anul acesta speram sa obtinem mai mult, de aceea consideram ca acest proiect este unul realizabil. Cu cat sursele de donatii sunt mai mari, cu atat sperantele de a realiza acest proiect sunt mai mari", a mentionat Raed Arafat, presedintele fundatiei pentru SMURD.

Intrebat care este valoarea primita in acest an, Raed Arafat a mentionat ca nu are o cifra anume, insa a fost al doilea colector dupa Biserica.

"Am ales sa ne implicam si sa sustinem Fundatia pentru SMURD ca o recunoastere a ceea ce reusesc zi de zi acesti oameni - sa salveze vieti.

Ne vom stradui ca acest card sa insemne o contributie importanta la dezvoltarea si sprijinirea activitatii SMURD in Romania", a declarat vicepresedinte Divizia Retail, Raiffeisen Bank, Vladimir Kalinov. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avion sanitar smurd, #raiffeisen, #smurd , #stiri Raiffeisen