34 900 de euro, cea mai ieftina locuinta la TNI

Marti, 17 Noiembrie 2009, ora 18:11
1733 citiri
34 900 de euro, cea mai ieftina locuinta la TNI

Cei care se gandesc sa-si cumpere o locuinta au avut posibilitatea sa analizeze 110 proiecte imobiliare, la Targul National Imobiliar, unde cea mai ieftina oferta a fost o garsoniera de 34 900 EURO. Peste 3.256 de persoane au vizitat TNI, intre 12 si 15 noiembrie.

In actualul context economic, suprapus unei perioade electorale, 3.256 de vizitatori au calcat pragul Targului National Imobiliar . Acestia au putut analiza oferte cu preturi intre 34.900 EURO TVA inclus si 308.000 EURO+ TVA, pentru locuinte situate in Bucuresti, ILFOV si Valea Prahovei.

In topul cerintelor pentru locuinte s-au aflat garsonierele si apartamentele de maximum 2 camere situate in zone cu acces facil catre statiile de RATB sau metrou.

Pentru acestea, preturile au scazut cu aproximativ 30-40 % fata de inceputul anului. 

Desi inca mai persista gandirea “ Mai este loc de reduceri!” sau suspiciunile ca preturile sunt atat de mici, incat sigur ceva nu e in regula, in cadrul TNI au fost programate aproximativ 148 de vizionari pentru perioada imediat urmatoare.

Printre companiile participante la aceasta editie s-au numarat : Impact Developer & Contractor, Apulum 94, Banca Comerciala Romana, Partener Group Invest, Romfelt Real Estate, Trend Imobiliar, Can Serv, Domus Stil, Volksbank, RPF Property Fund etc.

Vizitatorii TNI, premiati de organizatori

Cei care au trecut pragul Palatului Parlamentului, unde a avut loc evenimentul, au fost premiati primind, pana la sfarsitul anului 2009 o reducere de 10 % la orice articol de mobilier oferit de catre ART & HOME si ROMINA.

"Ne declaram foarte multumiti de prestatia expozantilor nostri ce au creat oferte speciale in perioada targului pentru a face fata concurentei directe din cadrul evenimentului. In ce priveste numarul de vizitatori, acesta este semnificat mai mic fata de editiile anterioare, ceea ce reconfirma situatia nefavorabila din piata imobiliara si reticenta romanilor a face o astfel de investitie", au declarat  organizatorii.

(Material publicitar)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#apartament, #garsoniera, #ieftina, #imobiliar , #locuinta, #oferta, #proiect, #targ , #stiri Ratb