Cat mai costa un apartament intr-un bloc vechi, in Capitala?

Miercuri, 09 Martie 2011, ora 23:12
2985 citiri
Cat mai costa un apartament intr-un bloc vechi, in Capitala?

Pe fondul cererii extrem de scazute, preturile apartamentelor vechi au scazut extrem de mult in ultima perioada, ajungand la preturi de maxim 1.000 de euro/mp.

In plus, dupa trei ani de criza, vanzatorii sunt setati pe un timp de asteptare mai lung si chiar la negocieri, pentru a-si vinde locuintele.

La nivelul Capitalei, oferta de apartamente in blocurile vechi este dominata de cele cu doua camere, insa exista si proprietari care doresc sa vanda locuinte ceva mai mari ca suprafata si ca numar de camere.

De exemplu, un apartament cu 3 camere in zona metrou Titan, decomandat, cu doua balcoane si vedere mixta, costa 74.000 de euro. Apartamentul este situat intr-un bloc reabiliat termic la exterior, construit in anul 1977, se afla la etajul 5 din 10 si are o suprafata totala de 74mp. Locuinta are ca imbunatatiri geam de termopan(5 camere), usa metalica si aer conditionat.

Tot un apartament de 3 camere, insa de aceasta data in zona Theodor Pallady, la etajul intai dintr-un bloc de 4 etaje, construit in anul 1971, costa 78.000 de euro. Apartamentul este decomandat si este renovat complet acum 2 luni. Instalatiile sanitare si electrice sunt noi. Locuinta se vinde complet mobilata si utilata.

Un alt poprietar din Capitala a scos la vanzare un apartament cu 2 camere, in zona Dristor, la etajul 8 din 8, pentru care cere 57.000 de euro. Blocul in care se afla locuinta are acces facil catre mijloacele de transport RATB, metrou, avand in vecinatate supermarketuri, scoala, gradinita, parcul IOR.

Proprietatea este semimobilata, are gresie, faianta, aer conditionat, fiind intr-o stare buna. Proprietarul incearca sa atraga clientii argumentand ca are vederea orientata catre spatele blocului, ceea ce aduce un plus, fiind o zona linistita, conform anuntului de pe imobiliare.ro.

Tot un apartament cu doua camere, dar de aceasta data in zona Vitan, costa 65.000 de euro. Apartamentul are o suprafata de 62mp construiti, impartiti intr-o sufragerie, un dormitor, o bucatarie, o baie si un balcon. Locuinta se afla la etajul 6 din 9, blocul fiind construit in 1986. Locuinta este dotata la interior cu usi din lemn, geam termopan, parchet, gresie, faianta.

Cei care si-ar dori sa cumpere o locuinta in zona Colentina, pot cumpara un apartament cu 2 camere, in Teiul Doamnei, de 56 mp, situat la parter, pe care proprietarul il vinde cu 54.000 de euro.

Un alt apartament cu 2 camere, situat pe soseaua Iancului, la etajul 7 din 10, are un pret de vanzare de 55.000 de euro. Apartamentul este confort I, semidecomandat, are o suprafata de 60mp, iar anul de constructie al blocului este 1980. Se vinde nemobilat, insa este imbunatatit cu gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan si are centrala termica.

Citeste continuarea pe Ziare.com

#apartment in bloc vechi, #blocuri comuniste, #pret apartament vechi , #stiri Ratb