Directorul RATB Gheorghe Aron a fost schimbat din functie

Vineri, 18 Iunie 2010, ora 17:16
6616 citiri
Directorul RATB Gheorghe Aron a fost schimbat din functie

Directorul Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Gheorghe Aron, a fost schimbat din functie, vineri, in locul lui fiind numit Adrian Crit, fost director tehnic la Registrul Auto Roman, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Consiliul General.

Consiliul de Administratie al RATB a aprobat, vineri, cererea de transfer pe un post de director in cadrul regiei formulata de directorul general Gheorghe Aron, au spus sursele citate.

In urma aprobarii cererii lui Gheorghe Aron, la conducerea RATB a fost numit Adrian Crit, fost director tehnic la Registrul Auto Roman, au precizat sursele citate.

Pana la ora transmiterii acestei stiri Gheorghe Aron nu a putut fi contactat pentru declaratii in legatura cu schimbarea sa de la conducerea RATB.

Gheorghe Aron a fost director general al RATB din 2004, anterior el ocupand, timp de trei ani, functia de director adjunct.

In 6 martie 2009, Consiliul Genral al Municipiului Bucuresti l-a desemnat pe Adrian Crit (PDL) reprezentant in Consiliul de Administratie al RATB.

#director functie ratb , #stiri Ratb