Oprescu cere anularea abonamentelor RATB gratuite pentru angajatii primariilor

Luni, 05 Iulie 2010, ora 11:16
1047 citiri
Oprescu cere anularea abonamentelor RATB gratuite pentru angajatii primariilor

Sorin Oprescu i-a cerut luni directorului RATB sa anuleze cele aproximativ 12.000 de abonamente de care beneficiaza angajatii primariilor ceea ce va duce la economisirea a aproape un milion de lei, primarul Capitalei aratand ca tariful biletului s-ar putea mari dar cresterea va fi "insignifianta", relateaza Mediafax.

"Trebuie sa rezolvam problema celor 12.000 de abonamente de care beneficiaza acuma angajatii primariilor si trebuie sa analizam, luna aceasta, oportunitatea si posibilitatea de a mari cu foarte putin bani, cei drept, tariful biletului fara sa ne atingem de gratuitatile acordate pensionarilor" , a spus, luni, Sorin Oprescu.

Primarul Capitalei a precizat ca prin neacordarea de abonamente functionarilor din primarii se va economisi aproape un milion de lei.

Oprescu a adaugat ca va lua in discutie, impreuna cu consilierii municipali, posibilitatea ca parte din valoarea biletului RATB, care in prezent este sustinuta de municipalitate, sa creasca, insa a precizat ca majorarea va fi "insignifianta". 

#oprescu, # abonamente, # ratb, # primarii , #stiri Ratb