Primaria Capitalei renunta la investitii de 249 mil lei

Marti, 16 Noiembrie 2010, ora 12:38
1503 citiri
Primaria Capitalei renunta la investitii de 249 mil lei

Primaria Capitalei va renunta la investitii de 249 milioane lei, pentru a se concentra pe finantarea principalelor proiecte actuale - printre care Stadionul National si pasajul suprateran Basarab, se arata in raportul privind rectificarea bugetului municipalitatii pe 2010, relateaza NewsIn.

Investitiile majore prioritare, pe lista carora se mai afla reabilitarea scolilor din programul de parteneriat cu Banca Europeana de Investitii, reparatiile strazilor si modernizarea spitalelor, vor insuma 647 milioane lei pana la sfarsitul anului.

Restrangerea cheltuielilor este cauzata de faptul ca municipalitatea nu va realiza in acest an veniturile prognozate de 114 milioane lei.

Acest lucru a facut ca Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB), de pilda, sa nu mai primeasca bani in plus pentru subventii.

Recent, directorul RATB, Adrian Crit, a spus ca Regia are nevoie de o rectificare bugetara pozitiva de 65 de milioane de lei, pentru a putea rezista pana la sfarsitul anului.

Altfel, afirma Crit, banii de care dispune RATB se vor termina in noiembrie si vor exista probleme cu plata furnizorilor.

Rectificarea bugetului municipalitatii pe 2010 va fi supusa la vot in sedinta de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#primaria, #capitalei, #investitii, #proiecte , #stiri Ratb