Primaria plateste 20.000 euro pentru un studiu de fezabilitate

Sambata, 11 Decembrie 2010, ora 21:27
1965 citiri
Primaria plateste 20.000 euro pentru un studiu de fezabilitate

Primaria Municipiului Bucuresti va plati firmei ISPE SA 83.700 de lei (circa 20.000 de euro) pentru un studiu de fezabilitate din care sa afle unde este oportun sa amplaseze toalete publice in Capitala, precum si modul in care populatia va avea acces la acestea. 

Potrivit site-ului guvernamental de licitatii publice, in prima faza va fi elaborat un proiect pilot privind construirea a 20 de toalete publice la capetele unor linii ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), precum si in zone cu trafic pietonal intens.

In faza a doua, vor fi propuse inca 30 de amplasamente apartinand municipalitatii, tot in zonele cu trafic pietonal intens.

Proiectantul toaletelor dorite de edili va trebui sa propuna si sistemul de acces, urmand sa aleaga dintre patru variante propuse de municipalitate: gratuit, pe baza cartelelor RATB/METROREX, cu bon de intrare sau cu fise care sa fie introduse intr-un aparat aflat la intrarea in WC.

"Toaletele publice subterane au fost, inainte de luna decembrie 1989, singurele locatii avand functionalitatea stricta de toaleta publica prin care municipalitatea asigura un grad de civilizatie, confort si de igiena cetatenilor din municipiul Bucuresti, dar si celor aflati in tranzit prin oras", se arata in caietul de sarcini al licitatiei privind studiul de fezabilitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#toalete publice, #studiu, #fezabilitate, #primarie , #stiri Ratb