RCS&RDS lanseaza platforma de divertisment Digi Online

Vineri, 13 Decembrie 2013, ora 19:00
2335 citiri
RCS&RDS lanseaza platforma de divertisment Digi Online

Compania RCS&RDS va lansa, sambata, platforma online de televiziune Digi Online, ca aplicatie disponibila pentru smartphone si tableta, pe care vor putea fi urmarite competitii sportive nationale si internationale, emisiuni, stiri de ultima ora si informatii.

Aplicatia poate fi descarcata din Google Play Store - pentru echipamentele cu sistem de operare minim Android 4.0 si din App Store - pentru echipamentele Apple minim iPhone 4 si iPad 2.

Digi Online va fi disponibil pe www.digi-online.ro si terminale cu Windows

In viitorul apropiat, Digi Online va fi disponibil atat pe site-ul www.digi-online.ro, precum si pe dispozitive mobile cu sistem de operare Windows.

"Cu noua platforma, abonatii Digi vor avea acces la divertisment si informatie, de oriunde, 24 ore din 24. Pe Digi Online, utilizatorii pot urmari competitii sportive nationale si internationale, emisiuni, stiri de ultima ora si informatii despre filme, muzica si documentar", se spune in comunicat.

Abonatii companiei vor putea viziona gratuit sectiunile si programele din aplicatie: "live-urile" Digi Sport 1, 2 si 3 si Digi24 - national si regional (7 statii locale); competitii sportive transmise exclusiv online; emisiunile difuzate la Digi24 si Digi Sport si arhivele acestora; stiri din toate domeniile - actualitate, economic, sport, gadget, timp liber, international.

Aplicatia va fi disponibila gratuit pentru abonatii RCS&RDS care au contractat si televiziune si internet fix si poate fi accesata de pe dispozitive conectate la reteaua Digi Net sau Digi Net Mobil. Accesarea continutului platformei se va face pe baza unui cont pe care utilizatorii trebuie sa il creeze in contul lor de client de pe www.rcs-rds.ro.

RCS&RDS a solicitat inregistrarea marcii "Digi Online"

Surse din media au declarat pentru agentia Mediafax, pe 2 decembrie, ca RCS&RDS a solicitat inregistrarea marcii "Digi Online" si planuieste sa lanseze serviciul de distributie de televiziuni prin intermediul internetului.

In data de 12 noiembrie, RCS&RDS a solicitat Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) inregistrarea marcii "Digi Online", cu doua forme de reproducere grafica. RCS&RDS a solicitat inregistrarea acestor marci pentru clasele "Telecomunicatii", "Publicitate" si "Educatie; instruire; divertisment; activitati sportive si culturale".

Totodata, pe 1 octombrie, RCS&RDS a inregistrat domeniul digi-online.ro.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si satelit din Romania. RCS&RDS furnizeaza servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Spania si Italia.

In ultimii ani, RCS&RDS si-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, in prezent compania detine televiziunea de stiri Digi 24 HD (cu statiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar si televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life si Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel si World Channel).

De asemenea, RCS&RDS este actionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel si UTV. Totodata, RCS&RDS detine pachetul majoritar de actiuni la televiziunea locala TL+.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#rcs rds, #servicii online , #stiri Rcs-Rds