Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

Renault Mecanique Roumanie isi extinde capacitatea de productie de cutii de viteze

Renault Mecanique Roumanie isi extinde capacitatea de productie de cutii de viteze


Renault Mecanique Roumanie intentioneaza sa isi majoreze capacitatea de productie de cutii de viteza si va cumpara utilaje.

Proiectul companiei este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013", Axa prioritara 1- "Un sistem de productie inovativ si ecoeficient", Domeniul Major de Interventie D 1.1: "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor,in special IMM " Operatiunea: "Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productive prin investitii tangibile si intangibile pentru intreprinderi mari".

Acesta prevede achizitionarea unei masini de frezare, iar valoarea estimata a contractului este 2,64 milioane lei fara TVA (peste 593.000 de euro). Durata contractului este de 15 luni, conform anuntului companiei.

Termenul de livrare, montare, punere in functiune si obtinerea performantelor acestui utilaj este de 13 luni de la data semnarii contractului. Data la care expira anuntul este 18 aprilie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1117 ori