Renault vrea sa-si consolideze pozitia in Romania

Luni, 16 Ianuarie 2012, ora 15:43
1638 citiri
Renault vrea sa-si consolideze pozitia in Romania
Carlos Tavarez

Strategia Renault pentru Romania e sa ramana aici, sa-si consolideze pozitia si sa-si foloseasca eficient capacitatile de productie, afirma Carlos Tavares, directorul de operatiuni al grupului Renault.

Acesta a precizat ca nu numai ca nu se pune problema ca francezii sa plece, dar Romania e un exemplu de urmat pentru celelalte uzine ale grupului, iar locul ei in strategia grupului va ramane foarte important, scrie Businessmagazin.ro

"Am avut placerea ca in aceasta dimineata sa felicit echipa de la Dacia pentru excelenta muncii sale", a declarat Carlos Tavarez.

Acesta si-a manifestat aprecierea vizavi de munca angajatilor romani si calitatea produselor fabricate aici, felicitand angajatii pentru faptul ca Dacia e cea mai vanduta marca din Romania, cu 35% din piata, iar Renault e pe pozitia a treia.

Mutarea unei parti din productia modelului Sandero in Maroc a nascut nelinisti in Romania, privind o eventuala plecare Renault din Romania, dupa exemplul Nokia.

Carlos Taveres, a exclus ideea ca Renault ar putea parasi Romania, afirmand ca strategia Renault este de a-si consolida pozitia aici.

In plus, Taveres a precizat ca Renault Romania este un exemplu de performanta pentru restul uzinelor grupului, iar compania va continua sa foloseasca eficient capacitatea industriala de pe piata locala, ritmul de productie vizat fiind de 300.000 de unitati pe an.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Renault Romania, #strategie Renault Romania, #Carlos Tavares Renault, #productie Renault , #Investitii