In septembrie Renault aduce granzii de la Scenic

Miercuri, 08 Aprilie 2009, ora 16:49
1514 citiri
In septembrie Renault aduce granzii de la Scenic

Renault Romania va lansa noua varianta a modelului Grand Scenic in luna septembrie si va fi disponibil in doua variante, cu cinci si cu sapte locuri, a anuntat compania.

In functie de piata de comercializare, modelul va fi disponibil in sase variante de motorizare diesel si in cinci motorizari pe benzina, se arata intr-un comunicat al companiei.

Renault nu a precizat pretul modelului, insa a mentionat ca acesta va fi mai mic sau egal cu cel al precedentei generatii.

Lungimea Grand Scenic este de 4,56 metri, cu 70 de milimetri mai mare decat cea a modelului precedent, iar portbagajul are o capacitate de 752 metri cubi si de 702 metri cubi pentru variantele cu sapte locuri.

Masina este produsa la fabrica Georges Besse din Douai, Franta, unde Renault a investit 250 milioane euro pentru lansarea noilor modele Grand Scenic si Scenic.

Potrivit Mediafax, vanzarile totale ale Renault in Romania s-au prabusit anul trecut cu 31,6%, la 22.073 unitati, declinul general al pietei auto romanesti fiind de 11,7%, la 324.080 autovehicule.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#renault, # romania, # variante, # milioane , #stiri Renault