Fiscul il acuza de datorii, Negoita spune ca este o razbunare politica

Marti, 08 Septembrie 2009, ora 09:16
1588 citiri
Fiscul il acuza de datorii, Negoita spune ca este o razbunare politica

Deputatul PSD Robert Negoita, unul dintre cei mai mari investitori de pe piata imobiliara din Romania are o datorie de 9,5 milioane euro, prin neplata TVA catre stat. Omul de afaceri recunoaste ca nu a platit, dar sustine ca este vorba de o razbunare politica, intrucat a facut parte din comisia Ridzi, iar acum este membru in comisia Udrea.

Robert Negoita a vandut, in perioada 2006 - 2008, 753 de case noi pe persoana fizica, dar nu a platit TVA.

Deputatul Negoita sustine insa ca nu a achitat datoria catre stat, pentru ca nu vazut instiintarile de la Fisc.

"Am fost plecat in China si inca nu am apucat sa-mi verific corespondenta", precizeaza Negoita, citat de Gandul.

In plus, omul de afaceri Robert Negoita sustine ca este vorba numai despre "o razbunare politica. Eu stiu de unde mi se trage: am facut parte din comisia Ridzi si fac parte si din comisia Udrea. Nu sunt de acord cu Basescu si-mi dau seama ca ei sunt foarte determinati sa faca un asemenea abuz in cazul meu", a spus omul de afaceri pentru Gandul.

In situatia lui Negoita mai sunt alti 7.000 de romani care fac afaceri cu terenuri construibile si case noi. Fiscul a trimis instiintari catre toti cei vizati, iar in perioada urmatoare vor incepe controalele oficiale.

"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
#datorie, #fisc, #imobiliare, #milioane, #negoita, #neplata, #tva , #stiri Robert Negoita