Cum va arata "Streets of Monaco", orasul plutitor al miliardarilor Foto si Video

Vineri, 26 Iulie 2013, ora 00:15
4145 citiri
Cum va arata "Streets of Monaco", orasul plutitor al miliardarilor Foto si Video

Iahtul de 162 de metri al oligarhului rus Roman Abramovici ar putea sa para mic in comparatie cu super-iahtul 'Streets of Monaco', pe care intentioneaza sa il construiasca o serie de antreprenori in capitala mondiala a luxului si una dintre cele mai scumpe destinatii pe plan international, dupa cum relateaza portalul economic rus Rbc.

De fapt, nu este vorba de un iaht propriu-zis sau de o nava de croaziera, ci de un adevarat oras plutitor cu imobile cu multe apartamente, cu vile private, cazinouri si hoteluri, cu plaje si piscine.

Aspectul arhitectural al structurii plutitoare va repeta partial 'silueta' principatului care a si dat numele proiectului.

Se presupune ca turisti aproape nu vor exista in acest oras plutitor, ce va include in principal proprietari de imobile - de la apartamente la imobile de clasa lux. Cele mai luxoase vor fi insa sapte principale VIP-penthouse.

Orasul plutitor va fi impartit in mai multe domenii: rezidential (prima si a doua clasa), birouri, hoteluri, locuri de divertisment si recreere, dar principalul sau punct de atractie il vor constitui numeroase sali de casino.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Streets of Monaco, #iaht lux, #iaht ambarcatiune lux , #Avere