Romgaz investeste 50,11 milioane lei in servicii de perforare la sondele companiei

Vineri, 03 Octombrie 2008, ora 11:46
1511 citiri
Romgaz investeste 50,11 milioane lei in servicii de perforare la sondele companiei

Romgaz va investi circa 50,11 milioane lei in servicii de foraj conexe extractiei gazelor, la sondele sucursalelor companiei din Medias, Targu Mures si Ploiesti, pentru care va organiza o licitatie deschisa, potrivit unui anunt al companiei publicat pe SEAP. Termenul pentru finalizare este de 12 luni de la data atribuirii contractului, iar finantarea necesara acestui proiect va fi suportata de Romgaz.


Companiile interesate trebuie sa depuna o garantie de participare de 200.000 lei si o garantie de buna executie de 5% din valoarea contractului fara TVA.


Potrivit cererilor producatorului de gaze, ofertantii trebuie sa prezinte in declaratie ca detin capacitate tehnica de a executa minim cinci operatii de perforare simultan si ca in ultimii trei ani au incheiat cel putin trei contracte cu valoare cumulata de peste 10 milioane lei.


Termenul limita pentru trimiterea cererilor de participare este 11 noiembrie, data la care vor fi deschise ofertele.


Actionarul majoritar al Romgaz este Ministerul Economiei si Finantelor, care detine 85,01% din actiuni, iar restul de 14,99% din actiuni apartine Fondului Proprietatea.


Compania a avut in 2007 o productie de circa cinci miliarde metri cubi gaze naturale, circa o treime din consumul anul al tarii.