Romgaz investeste peste cinci milioane lei in lucrari de explorare

Miercuri, 16 Iulie 2008, ora 16:34
1417 citiri
Romgaz investeste peste cinci milioane lei in lucrari de explorare

Compania Romgaz va investi peste cinci milioane lei, fara TVA, in lucrari noi de explorare si foraj in judetele Sibiu si Neamt, potrivit datelor publicate de companie miercuri pe sistemul electronic de achizitii publice. Astfel, compania va investi 2,759 milioane lei, fara TVA, pentru lucrarile de foraj foraj la sonda Pauca (din judetul Sibiu, localitatea Brosteni) si alte 2,371 milioane lei, fara TVA, pentru lucrarile de foraj la sonda Davideni (in judetul Neamt, localitatea Tibucanii de Jos), potrivit datelor prezentate de companie.


La sonda Pauca, lucrarile de foraj si explorare au termen de finalizare cinci luni de la data atribuirii contractului, iar pentru sonda Davideni, doua luni de la data atribuirii contractului.


Pentru contractul referior la lucrarile de la sonda Pauca din Sibiu, trebuie depusa o garantie de participare de 30.000 lei si ofertantul trebuie sa aiba o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de mimim cinci milioane lei. Companiile interesate trebuie sa fi incheiat cel putin doua contracte in ultimii cinci ani pentru lucrari de foraj cu adancimi de peste 1.600 metri. Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente este 18 august 2008 si data limita pentru depunerea ofertelor este 20 august 2008, urmand ca in aceeasi zi sa se deschida ofertele.


Pentru lucrarile de foraj si explorare de la sonda Davideni din Neamt, trebuie depusa o garantie de participare de 30.000 lei si ofertantul trebuie sa aiba o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de minim patru milioane lei. Ofertantii mai trebuie sa fi incheiat cel putin doua contracte in ultimii cinci ani pentru lucrari de foraj cu adancimi de peste 1.100 metri, potrivit cerintelor Romgaz. Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente este 14 august 2008 si data limita pentru depunerea ofertelor este 20 august 2008, urmand ca in aceeasi zi sa se deschida ofertele.


Actionarul majoritar al Romgaz este Ministerul Economiei si Finantelor, iar compania are ca principal obiect de activitate extractia si inmagazinarea gazelor naturale.