Romgaz, la bursa din 2011

Joi, 05 August 2010, ora 14:32
1186 citiri
Romgaz, la bursa din 2011

Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, a declarat joi ca producatorul national de gaze Romgaz va fi listat la bursa cu 15% din actiuni anul viitor si ca va deveni o companie "foarte atractiva", informeaza NewsIn.

"In ceea ce priveste listarea la bursa a unor participatii, speram sa avem toata documentatia pregatita pana la sfarsitul anului. Anul viitor speram sa listam Romgaz.

Din punctul meu de vedere, va fi o companie foarte atractiva pe bursa si mizez pe interesul marilor jucatori de pe pietele europene", a declarat joi Adriean Videanu, dupa conferinta de lansare a Strategiei Guvernamentale pentru dezvoltarea sectorului IMM, in perioada 2009-2013.

Listarea Romgaz la Bursa de Valori Bucuresti este un proiect vechi de cativa ani, ce face parte din Strategia energetica a Romaniei.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Creditarea privată, în creștere, în luna februarie – TradeVille
Creditarea privată, în creștere, în luna februarie – TradeVille
Creditarea Privata, In Creștere, In Luna Februarie Conform datelor BNR, creditarea privata a crescut, in luna februarie 2024, cu 4.9% fata de aceeași perioada a anului precedent, soldul...
#romgaz, #videanu, #bursa , #stiri Romgaz