MDRT va plati peste 1,2 miliarde lei pentru reabilitarea drumurilor

Luni, 05 Septembrie 2011, ora 18:33
1634 citiri
MDRT va plati peste 1,2 miliarde lei pentru reabilitarea drumurilor

Asocierea Romstrade si Primacons va reabilita drumurile judetene si locale din Prahova, Giurgiu si Ilfov intre 2011 si 2013 pentru 781 mil. lei, iar Vega Galati, Arcada, Primacons Group si Aquaform vor moderniza drumurile judetene din Buzau si Vrancea pentru 508 mil. lei, a anuntat luni MDRT, anunta NewsIn.

"Comisiile de evaluare a ofertelor depuse pentru proiectarea si executia lucrarilor de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene si de interes local pentru perioada 2011-2013 au finalizat procedurile de evaluare pentru inca trei loturi incluse in cadrul PNDI", se arata intr-un comunicat al Ministerului Dezvoltarii Rurale si Turismului.

Pachetul de lucrari aferente judetelor Prahova, Giurgiu si Ilfov are o valoare de 781,49 milioane lei fara TVA, iar cel pentru Buzau si Vrancea de 508,27 milioane lei fara TVA.

Partea de masuratori topografice pentru lucrarile din Prahova, Giurgiu si Ilfov va fi realizata de catre subcontractantul SC Geocadex SRL.

"Pentru realizarea lucrarilor de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene si de interes local din judetele Valcea si Sibiu, procedura de licitatie deschisa va fi relansata intrucat oferta primita pentru acest pachet a fost respinsa datorita lipsei garantiei de participare", se mai spune in comunicat.

#mdrt, #reabilitarea drumurilor , #stiri Romstrade