Romtelecom si Cosmote Romania isi maresc echipa de management

Marti, 02 Iulie 2013, ora 16:15
2487 citiri
Romtelecom si Cosmote Romania isi maresc echipa de management

Romtelecom si Cosmote Romania au anuntat ca vor crea noi pozitii de conducere, incepand cu 1 august 2013, printre care si pe cea de director executiv Strategie, Transformare si Servicii Wholesale Romania.

Toate pozitiile raporteaza CEO-ului Romtelecom si Cosmote Romania, Nikolai Beckers, care a preluat conducerea celor doua companii de telecomunicatii la 1 aprilie 2013.

Astfel, Gunnar Pahnke este numit director executiv Strategie, Transformare si Servicii Wholesale Romania (pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si Cosmote Romania), Bogdan Voicu este numit director executiv Managementul Aprovizionarii Romania (pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si Cosmote Romania), iar Emmanuel Sordet este numit director executiv Relatii ale Companiei Romania (pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si Cosmote Romania).

De asemenea, Ruxandra Voda va fi noul director de comunicare pentru operatiunile fixe si mobile ale Romtelecom si Cosmote Romania), iar Olaf Lausen este numit sef de birou pentru operatiunile fixe si mobile Romtelecom si Cosmote Romania.

"Prioritatea mea este sa imbunatatesc constant performanta acestor doua companii, astfel incat sa ofere clientilor nostri produse si servicii integrate, angajatilor un mediu de lucru sigur si actionarilor un profit sustenabil. Aceste noi numiri reprezinta una dintre actiunile menite sa optimizeze procesele de business si sa consolideze rezultatele remarcabile pe care Romtelecom si Cosmote Romania le-au obtinut pana acum. Sunt increzator ca toti vor contribui semnificativ la cresterea eficientei operationale si la diferentierea pe piata", a spus Nikolai Beckers, CEO Romtelecom si Cosmote Romania.

In acelasi timp, incepand cu 1 august 2013, Panos Makris, actualul director executiv comercial Romania paraseste Grupul, aceasta pozitie ramanand vacanta incepand cu data mai sus mentionata. Mathias Hanel este numit director executiv comercial Romania pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si Cosmote Romania.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#management romtelecom, #conducere Cosmote, #directori noi Romtelecom Cosmote , #Management