Clientii Romanian International Bank pot plati facturile Romtelecom si prin ATM-urile bancii

Vineri, 19 Martie 2010, ora 15:11
1864 citiri
Clientii Romanian International Bank pot plati facturile Romtelecom si prin ATM-urile bancii

Posesorilor de card de debit Romanian International Bank (RIB) pot achita facturile Romtelecom si prin intermediul ATM-urilor bancii, incepand cu data de 15 martie, serviciul fiind gratuit pentru toti posesorii de card de debit Maestro si Mastercard, a anuntat vineri banca, intr-un comunicat preluat de NewsIn.

Potrivit acesteia, intreaga retea de ATM-uri Romanian International Bank (RIB) este prevazuta cu cititor de cod de bare pentru a facilita plata facturilor Romtelecom prin scanarea codului de bare de pe factura.

"Noul serviciu de plata a facturilor prin intermediul cardului de debit RIB face parte din politica de dezvoltare a produselor bancii destinate atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Serviciul de plata este simplu, rapid si sigur, evitandu-se astfel tastarea eronata a anumitor informatii de pe factura", a declarat seful departamentului de carduri de la RIB, George Priboi.

Romanian International Bank activeaza pe piata din Romania din 1998 si opereaza, in prezent, prin 34 de unitati bancare, din care 15 in Bucuresti. 

#atm, #bank, #internatinal, #romania, #romtelecom , #stiri Romtelecom