Clientii Romtelecom isi pot achita facturile online, incepand de luni

Luni, 15 Februarie 2010, ora 12:20
1539 citiri
Clientii Romtelecom isi pot achita facturile online, incepand de luni

Facturile Romtelecom pot fi achitate de clientii cu acces la Internet utilizand aplicatia de plati online a operatorului, care a devenit disponibila incepand de luni, a anuntat compania de telecomnicatii. 

Aceasta facilitate este disponibila gratuit pe site-ul companiei pentru orice client Romtelecom, persoana fizica cu un cont in aplicatia MyAccount. Plata, pentru care nu se percepe niciun comision, se poate efectua cu ajutorul unui card bancar de credit sau debit. Pentru a furniza acest serviciu Romtelecom a ales sa colaboreze cu GeCAD ePayment, precizeaza Mediafax.


Un cont MyAccount se poate crea in cateva minute, cu ajutorul codului de abonat al clientului si al unei adrese de e-mail valide.


Dupa logare, MyAccount ofera si alte facilitati pe langa plata online, precum vizualizarea gratuita a ultimelor sase facturi, lista detaliata a apelurilor, situatia platilor sau a traficului inregistrat pentru Clicknet mobil, in cazul in care clientul beneficiaza si de acest serviciu.


Plata online se adauga celorlalte mijloace de plata oferite deja de Romtelecom, compania dispunand de o retea de parteneriate de peste 21.000 de puncte de prezenta (reprezentand ghisee ale bancilor, bancomate, oficii autorizate ale Postei Romane, serviciul UNIKASA, serviciul SIMPLIS FACTURI, puncte de incasare PayPoint, magazine Germanos, magazine Romtelecom).


Aplicatia MyAccount poate fi accesata de la adresa myaccount.romtelecom.ro.


Romtelecom este cel mai mare operator local de telefonie fixa. GeCAD ePayment este un integrator de solutii pentru comert electronic.

 

#romtelecom, # clienti, # facturi, # online, # serviciu , #stiri Romtelecom