Clientii Romtelecom pot plati facturile la Banca Centrala Cooperatista Creditcoop si Bancile Cooperatiste afiliate

Marti, 18 Septembrie 2007, ora 13:03
1072 citiri

Abonatii Romtelecom vor putea plati facturile, incepand cu luna septembrie 2007, si la agentiile CREDITCOOP si Bancile Cooperatiste din retea.

In urma incheierii unui parteneriat cu Banca Centrala Cooperatista Creditcoop, clientii companiei de telefonie au la dispozitie, pentru plata facturilor, aproximativ 765 noi puncte, preponderent in mediul rural - agentii ale Bancii Centrale Cooperatiste Creditcoop si Banci Cooperatiste afiliate.

Romtelecom a dezvoltat, prin diferite parteneriate, o retea extinsa de puncte pentru plata facturii telefonice, care a crescut de la 400 de locatii - cand plata se facea doar la oficiile Romtelecom - la peste 13.000 de puncte de prezenta in august 2007, reprezentand ghisee ale bancilor, bancomate, oficii ale Postei Romane, serviciul Unikasa, serviciul Simplis Facturi, magazine Germanos si magazine Romtelecom.

Prin aceste parteneriate, ROMTELECOM da ocazia clientilor sai din intreaga tara sa-si plateasca facturile fara costuri suplimentare, comisionul fiind 0%.

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.