Noul CEO al Romtelecom si Cosmote: Integrarea si clientii business sunt obiectivele majore

Miercuri, 05 Iunie 2013, ora 10:55
2681 citiri
Noul CEO al Romtelecom si Cosmote: Integrarea si clientii business sunt obiectivele majore
Nikolai Beckers, CEO al Romtelecom si Cosmote Romania

Noul CEO al companiilor Romtelecom si Cosmote Romania, Nikolai Beckers, a declarat ca integrarea serviciilor fix-mobil si oferirea de servicii integrate catre companii vor face parte din strategia pe care o va aplica in mandatul sau.

"Pentru clientii nostri, integrarea segmentelor fix-mobil reprezinta cea mai buna solutie. Cred cu tarie ca, in zilele noastre, o companie telecom de succes trebuie sa ofere atat servicii fixe si mobile, cat si pachete de servicii de Internet si divertisment, astfel incat sa devina o companie digitala integrata, un adevarat furnizor de servicii complexe, a declarat Nikolai Beckers.

Nikolai Beckers a fost numit la conducerea celor doua companii la 1 aprilie, dupa ce l-a inlocuit pe Stefanos Theocharopoulos.

"Viitorul apartine companiilor care ofera servicii integrate, iar in acest sens ne propunem sa oferim clientilor astfel de produse si servicii, intr-o maniera cat mai accesibila, simplificata", a spus oficialul.

Principalele masuri pe care le va urmari in mandatul sau vor fi construirea de oferte integrate pentru clientii de business, implementarea retelei LTE in Romania si dezvoltarea retelei Romtelecom, a spus Nikolai Beckers.

In cea ce priveste investitiile, acestea vor continua pe termen lung, in tehnologia 4G, pe segmentul mobil, in segmentul de Internet fix de banda larga si in continut TV.

"Unul dintre obiectivele mele este sa sustin profitabilitatea celor doua companii si sa o optimizez, printr-o eficientizare a proceselor si prin incurajarea performantei", a spus CEO-ul Romtelecom si Cosmote.

Nikolai Beckers a fost CEO T-Systems Franta, incepand din septembrie 2011.

El are o experienta extinsa in telecomunicatii, IT&C, Internet si social media.

Nikolai Beckers si-a inceput cariera in 1989 in cadrul Deutsche Bank si a ocupat o serie de pozitii de management ca presedinte si CEO al Deutsche Telekom Franta, managing director al Deutsche Telekom Filipine, director financiar al T-Online Franta.

Becker a fost, de asemenea, CEO al subsidiarei DT din FYROM. El detine un MBA la Universitatea din Köln, Germania.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#CEO Romtelecom Cosmote, #Nikolai Beckers planuri romania, #piata comunicatii Romania , #stiri Romtelecom