Promotie speciala de Paste pentru clientii Romtelecom

Luni, 10 Aprilie 2006, ora 13:46
957 citiri

In perioada 10 aprilieA-12 mai, 2006, Romtelecom desfasoara o promotie speciala destinata celor care solicita instalarea, in acest interval, a unei linii telefonice sau a unui trunchi analogic. Astfel, clientii care vor semna in aceasta perioada contracte de un an vor beneficia de conectare gratuita pentru linia telefonica sau trunchiul analogic solicitat si de abonament gratuit pentru 2 luni (prima si a doua luna de contract).

Pentru clientii care incheie contracte pentru 2 ani, oferta consta, de asemenea, in conectare gratuita pentru instalarea liniei telefonice solicitate sau a trunchiului analogic, iar abonamentul telefonic va fi gratuit timp de 4 luni (pentru prima luna de contract, a doua, a 13-a si a-14-a). In plus, clientii care semneaza contracte de 2 ani, vor primi si cate un aparat telefonic gratuit. Oferta pentru aparate telefonice este valabila in limita stocurilor disponibile in magazinele Romtelecom.

Clientii persoane fizice interesati de oferta pentru un an de contract pot obtine mai multe detalii apeland gratuit 930, iar clientii persoane juridice, apeland gratuit serviciul 935. Ambele categorii de clienti pot sa se inscrie in aceasta promotie si la magazinele Romtelecom. Clientii care doresc sa beneficieze de oferta promotionala valabila pentru contracte de 2 ani, vor solicita instalarea telefonica doar la magazinele Romtelecom.

Aceasta promotie nu este valabila pentru clientii Romtelecom deja existenti, pentru clientii deconectati pentru neplata si reconectati in perioada in care se desfasoara promotia, pentru clientii care isi schimba domiciliul sau solicita schimbarea numarului de telefon in perioada promotiei, pentru clientii care solicita schimbarea titularului liniei telefonice in perioada promotiei (in cazul in care se executa schimbarea de nume si responsabilitate, beneficiile si obligatiile promotiei nu se vor transfera noului client) si pentru clientii care solicita deconectarea pe durata promotiei, cerand ulterior reconectarea. Beneficiaza de promotie clientii pentru care instalarea se realizeaza pana la data de 31 august 2006.

Bloombiz.ro

Investmania - cea mai rapida cale de a invata sa joci la Bursa.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...