Romtelecom a lansat marti serviciul de monitorizare video BlueCam

Miercuri, 24 Februarie 2010, ora 13:43
2276 citiri
Romtelecom a lansat marti serviciul de monitorizare video BlueCam

Compania Romtelecom a lansat marti un nou serviciu de monitorizare video, intitulat BlueCam, fiind o solutie la cheie prin care monitorizarea video se face online prin intermediul oricarei solutii de conectare la Internet de la Romtelecom, potrivit unui comunicat al companiei, informeaza Newsin.

"BlueCam este o solutie la cheie pe care o oferim companiilor interesate sa creasca nivelul de siguranta a afacerilor lor, fara a necesita insa o investitie costisitoare in echipamente si aplicatii software", a declarat George Makowski, director executiv comercial, segment business, Romtelecom.

In ceea ce priveste serviciul BlueCam, clientul nu are niciun cost initial, echipamentul fiind oferit in custodie.

Instalarea, cablarea si activarea sunt gratuite pentru un numar nelimitat de camere video, iar intretinerea si service-ul sunt asigurate de asemenea gratuit de Romtelecom.

Clientul va plati un abonament lunar pe luna pentru fiecare camera instalata.

Clientul poate accesa serviciul BlueCam prin intermediul unui portal dedicat care ii permite vizionarea si controlul fiecarei camere in parte, spun reprezentantii companiei.

Romtelecom Business Solutions ofera solutii de comunicatii si IT.

A fost infiintata in 2007, ca urmare a nevoii tot mai mari de serivicii specializate si dedicate pentru afaceri, oferind companiilor solutii de voce, date, internet fix si mobil, gazduire si managed services. 

#Romtelecom, # lansare, # bluecam, # monitorizare, # camere video , #stiri Romtelecom