Romtelecom le da cuvantul doamnelor si domnisoarelor

Luni, 23 Noiembrie 2009, ora 00:00
824 citiri

"Cine nu pretuieste femeile? Cine nu incearca sa le faca pe plac si sa le inteleaga nevoile chiar daca uneori pare cel mai dificil lucru din lume? Ei bine, noi, la Romtelecom, le apreciem si le respectam si tocmai le-am facut cadou un concept special de voce, Pentru Ea, o premiera in domeniul telecom", spune Joerg Zeddies, Director Comercial, segmentul rezidential, Romtelecom.

Produsul de voce pe care il oferim in cadrul acestui concept este abonamentul Voce Fix Nelimitat, care contine minute nelimitate gratuite, oricand, in reteaua Romtelecom si catre orice destinatie nationala fixa. Promotia Voce pentru Ea este disponibila incepand cu 16 noiembrie pentru noile cliente ale Romtelecom, dar si pentru cele existente.

Tariful pentru acest abonament este de 9 euro pe luna, fara TVA.

"Facem studii frecvente prin care incercam sa ne intelegem cat mai bine clientii, sa rezonam cu asteptarile si nevoile pe care le au. Ne uitam cu aceeasi atentie catre toate segmentele, in functie de varsta, sex, preocupari si alte elemente definitorii care ne sunt utile pentru a dezvolta oferte, servicii si produse specifice.

De aceasta data, ne-am uitat cu foarte multa atentie catre segmentul feminin si, pentru ca rezultatele ne-au aratat ca femeile vorbesc la telefon mai mult decat barbatii, folosind cu precadere telefonia fixa, am venit cu acest nou concept", mai spune Joerg Zeddies, Director Comercial, segmentul rezidential, Romtelecom.

Clientele noi care opteaza pentru promotia Voce Pentru Ea vor fi rasfatate de catre companie cu surprize utile si colorate, precum un telefon modern cadou, care sa le faca si mai placute si confortabile lungile convorbiri telefonice de care se pot bucura acum.

Acest abonament poate fi achizitionat si de catre domni, dar cadourile sunt un rasfat in special pentru doamne si domnisoare. Recent, Romtelecom si-a redefinit portofoliul de voce, oferindu-le mai multe beneficii clientilor rezidentiali ai companiei.

Noul portofoliu de voce pentru clientii persoane fizice consta in 5 abonamente cu pana la 4000 de minute gratuite catre orice destinatie fixa nationala si pana la 400 de minute catre orice retea nationala mobila, fixa sau internationala.

In plus, clientii care se aboneaza pana la 31 decembrie 2009 vor beneficia de abonamente reduse cu pana la 20%, iar clientii care se aboneaza atat la serviciul de voce, cat si la cel ADSL vor avea in plus abonamente de voce reduse cu pana la 30%, incepand de la 4,9 Euro fara TVA. 

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...