RomTelecom vrea 1,8 milioane de euro pe cladirea din bd. Dacia

Miercuri, 25 Ianuarie 2006, ora 16:20
1209 citiri

Operatorul de telefonie fixa RomTelecom vrea sa vanda cladirea pe care o detine pe bulevardul Dacia din Bucuresti cu cel putin 1,8 milioane de euro (fara TVA), printr-o licitatie ce va avea loc pe 22 februarie, au anuntat oficialii operatorului de telefonie.Imobilul scos la vanzare este o cladire de tip administrativ, cu o suprafata construita de 698 metri patrati si teren de 758 metri patrati, suprafata utila totala ajungand la circa 3.000 de metri patrati.

La licitatie pot participa chiar si persoane fizice sau asociatii familiale. Prima etapa a procesului de vanzare consta intr-o licitatie cu oferta in plic inchis, in urma careia se vor califica primii trei ofertanti in ordinea pretului depus. Pentru a doua etapa se organizeaza o licitatie cu strigare intre cei calificati, cu conditia ca la prima etapa sa se califice minim doi ofertanti.

Operatorul de telefonie mobila RomTelecom este in curs de privatizare. Compania este controlata de grupul elen OTE, care detine 54,01% din actiuni, restul fiind in portofoliul statului roman. Acestea vor fi vandute cel mai probabil pina la finalul acestui an, prin iesirea pe o bursa straina.

RomTelecom solicita ofertantilor o garantie de 180.000 de euro. Cei interesati pot cumpara dosarul de prezentare a imobilului contra sumei de 1.000 de lei plus TVA pana la data de 16 februarie.

Bloombiz.ro