TNT a inaugurat primul Contact Centre in Romania

Luni, 30 Octombrie 2006, ora 15:53
1414 citiri

Compania TNT Romania, parte a concernului olandez TNT N.V., lider mondial in industria de curierat expres, transporturi si logistica, a inaugurat in Romania a TNT Contact Centre, care centralizeaza toate apelurile telefonice efectuate de clientii TNT din Romania.Prin lansarea noului Contact Centre toate apelurile realizate de clientii companiei sunt centralizate in Bucuresti, iar telefoanele din toate oficiile TNT din tara vor fi redirectionate pe numarul de apel al centrului din Bucuresti.

TNT Romania Contact Centre dispune de o echipa dedicata de 35 profesionisti, fiind singurul centru de pe piata de profil locala care are program de functionare 24 de ore pe zi, 7 zile din 7. Pentru a solicita o livrare sau pentru a obtine informatiile dorite, clientii pot suna non-stop la numarul de telefon 021 303 45 67 sau la numarul 080 1000 TNT (numar apelabil local doar din reteua Romtelecom). Centrul dispune de un sediu nou, care include un spatiu special cu echipamente cu o performanta superioara.

Lansarea primului Contact Center se inscrie in politica de eficientizare a activitatii, TNT Romania adoptand in permanenta o atitudine flexibila, deschisa catre sugestiile clientilor, in functie de necesitatile specifice. Si marturie stau varietatea serviciilor puse la dispozitie, toate avand un numitor comun - calitatea serviciilor oferite.

'Suntem mandri sa va prezentam noul Contact Center, un spatiu cu adevarat special, echipat si dotat la standarde internationale, la un nivel calitativ similar cu orice alt centru din orice entitate TNT de la nivel global. Centrul dispune de o platforma informationala aparte, care ne permite sa oferim clientilor servicii de consultanta la un nivel superior si sa le satisfacem mult mai rapid si mai eficient exigentele. Implementarea acestui proiect in Romania a durat mai bine de o jumatate de an, iar succesul acestuia consta in principal in concentrarea strategica asupra solicitarilor clientilor nostri, in esenta fiind vorba de a gasi solutii si raspunsuri pentru orice cerinta ar avea acestia', a declarat Bogdan Dragotoiu, Country Customer Service TNT Romania.

TNT Express este lider mondial in industria de curierat expres. Compania livreaza saptamanal 3,5 milioane colete, documente si marfa in peste 220 de tari prin intermediul retelei sale ce cuprinde peste 900 oficii, depozite si centre de sortare. TNT Express opereaza cu peste 19.000 de vehicule rutiere si 43 avioane si are cea mai mare retea aeriana si rutiera de livrari door-to-door din Europa.

Compania a inregistrat vanzari de 2,9 miliarde euro in prima parte a anului 2006. Totodata, venitul operational al companiei a crescut cu 21,5 la suta (ajungand la 277 milioane euro), dupa prima jumatate a acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior.

Rompres