Samsung Galaxy S3, cel mai vandut telefon din lume

Sambata, 10 Noiembrie 2012, ora 12:59
6140 citiri
Samsung Galaxy S3, cel mai vandut telefon din lume

De cand a devenit cel mai mare producator de telefoane din Statele Unite, datorita vanzarilor Galaxy Note 2, Samsung este pe cale de a vinde peste 30 de milioane de smartphone-uri Galaxy S3 la nivel global in doar cinci luni.

Samsung Galaxy S3 a devenit cel mai vandut smartphone din lume in trimestrul trei din 2012, detronand iPhone 4S, potrivit firmei de consultanta si cercetare Strategy Analytics.

Strategy Analytics spune ca smartphone-ul Samsung a devenit cel mai vandut telefon din lume datorita ecranului mare si a distributiei extinse.

Samsung Galaxy S3 nu va avea o perioada prea lunga in pozitia de lider, potrivit firmei de cercetare.Problema? iPhone5. Neil Mawston, director in cadrul Strategy Analytics, crede ca Galaxy S3 va fi lider pentru o scurta perioada de timp. "Apple iPhone 5 a avut un start puternic cu vanzari estimate la 6 milioane de unitati la nivel global in timpul celui de-al treilea trimestru din 2012", a spus el.

"Ne asteptam ca noul iPhone 4 sa depaseasca in vanzari Samsung Galaxy S3 in trimestrul patru din 2012, iar Apple sa-si reclame titlul de producatorul cu cel mai vandut telefon din lume".

Samsung Galaxy S3 a fost lansat in luna mai a acestui an.

Noul telefon al celor de la Samsung vine cu un ecran masiv, de 4,8 inci, are o grosime de doar 8,6 mm si cantareste 133 de grame si are un procesor quad-core cu o viteza de 1,4GHz.

Smartphone-ul dispune de o camera principala echipata cu un senzor de 8MP, precum si de o camera frontala, de 1,9MP, capabila de inregistrare HD la 30 fps. Software-ul de fotografiere a telefonului permite recunoasterea faciala, iar terminalul este capabil sa sincronizeze imaginile din galeria foto cu profilul prietenilor din retelele sociale.

#Samsung Galaxy S3 cota piata, #vanzari Samsung Galaxy S3, #Galaxy S3 vs iPhone 4S, #cel mai vandut smartphone , #Cota de piata