Ce asteptari are Samsung de la Galaxy Note 2

Joi, 27 Septembrie 2012, ora 07:52
3352 citiri
Ce asteptari are Samsung de la Galaxy Note 2
Sursa: abcNEWS

Samsung pune astazi in vanzare Samsung Galaxy Note 2. Telefonul urmeaza sa fie disponibil la 260 de operatori, din 128 de tari, dupa ce va debuta pe piata sud-coreeana.

In ciuda concurentei puternice a iPhone 5, asteptarile oficialilor Samsung sunt ca aceasta noua versiune de Galaxy Note sa se vanda de trei ori mai bine in acest trimestru, fata de predecesorul sau in primele trei luni de lansare, relateaza Bloomberg.

Galaxy Note este versiunea cu ecran mai mare si stilou electronic a smartphone-urilor din gama Galaxy, care au depasit in vanzari iPhone, mai ales datorita modelului Galaxy S2.

Samsung Galaxy Note 2 functioneaza tot pe baza sistemului de operare Android si este cel mai puternic model din gama Galaxy la acest moment, comenteaza techradar.com.

Are o viteza mai mare chiar decat Galaxy S3 si este ideal pentru navigarea pe internet sau utilizarea diferitelor aplicatii, iar stiloul electronic are functionalitati suplimentare.

Problema principala ramane dimensiunea prea mare, cel putin pentru o parte a utilizatorilor. La 5,5 inchi, Galaxy Note 2 pare sa nu puna pe primul plan functia sa de baza, cea de telefon.

#lansare Samsung Galaxy Note 2, #vanzari Samsung Galaxy Note 2, #review Samsung Galaxy Note 2 , #stiri Samsung