Cel mai subtire telefon din lume, acum si in Romania

Miercuri, 25 Iulie 2007, ora 09:55
1219 citiri

Hat Group Co. Romania a lansat telefonul Samsung SGH-U100, cel mai subtire din lume cu o grosime de numai 5,9 mm, anunta un comunicat remis Bloombiz.

In ciuda dimensiunilor reduse, telefonul este dotat cu functii complete si are o camera de 3,2 megapixeli, cu inregistrare video si autofocus.

Cu un ecran color TFT 262K, U100 are un design simplu si elegant si se poate lauda cu un player audio care permite redarea in fundal, Bluetooth 1.2 si iesire TV.

Acestui model nu ii lipsesc nici functiile uGo sau Mobile Tracker. Datorita uGo, telefonul reactioneaza la schimbarile de locatie si de ora, afisand pe ecran imagini, animatii si elemente grafice diferite. Prin Mobile Tracker, posesorii lui U100 pot fi instiintati in cazul in care este introdus in telefon un alt SIM decat cel care le apartine, fara acordul lor.

Cel mai subtire telefon din lume este deja disponibil in Romania la partenerii autorizati Samsung, la un pret de aproximativ 950 RON.

SGH-U100 vine sa completeze gama Samsung Ultra II, din care au fost anterior lansate SGH-U600, SGH-i600 si SGH-F300. Toate modelele din aceasta gama sunt caracterizate de linii ergonomice, aSamsung.jpgu fost create in culori inspirate de cele mai rafinate bijuterii si au doborat toate recordurile in ceea ce priveste grosimea.

Astfel, U600, desi este un telefon extrem de inteligent, are doar 10,9 mm. Nu ii lipsesc bineinteles interfata interactiva uGo sau camera de 3 megapixeli.

Modelul ultra smart al colectiei, SGH-i600, combina designul slim de la Samsung cu tehnologia HSDPA si Wi-Fi. Noul i600 cu Windows Mobile 5.0 asigura accesul la aplicatii precum MSN si Outlook. in plus, transferul datelor este usor si rapid prin Bluetooth 2.0 si tastatura QWERTY + push e-mail.

MP3 player si telefon in acelasi timp, SGH-F300 are un design inovator, fiind un accesoriu elegant si datorita husei de piele cu baterie integrata, de care este insotit. Pachetul F300 mai contine un set de casti si un cablu de date. Modelul se bucura de un amplificator Bang&Olufsen Ice Power, redare in fundal si de o memorie de pana la 128 MB, cu posiblitatea atasarii unui card microSD.

Cu o grosime de 9,4 mm, modelul Ultra Music ofera Touch Keypad (inclusiv functie scroll) si o camera de 2 megapixeli cu inregistrare video. Playerul are un display LCD color TFT 262K (2.1'), in timp ce telefonul este dotat cu un ecran LCD color TFT 65K (1.4').

Create nu numai pentru a uimi prin design, ci si prin tehnologia inovatoare si functiile generoase, telefoanele din gama Ultra II mai ofera optiuni precum Mesaj SOS, editor de imagine avansat, Music Library, Smart Messaging, Smart Search si Smart LCD.

Bloobmiz