Logitech a lansat o husa cu tastatura subtire pentru Samsung Galaxy Tab S

Sambata, 14 Iunie 2014, ora 10:07
2695 citiri
Logitech a lansat o husa cu tastatura subtire pentru Samsung Galaxy Tab S

Logitech a lansat Type-S, o husa cu tastatura subtire pentru nou lansata tableta de 10,5 inchi, Samsung Galaxy Tab S. Husa dispune de o tastatura Bluetooth cu un layout optimizat, taste bine spatializate si pozitii de vizualizare ajustabile si ofera o mai mare functionalitate si protectie pentru tablet.

Avand dimenisunile de 295 mm x 192 mm x 22mm, husa Logitech Type-S, construita din materiale premium, rezistente la apa, va proteja tableta fara a compromite profilul subtire al acesteia. Essential Protection System ajuta la protejarea ambelor fete ale tabletei de la cazaturi sau zgarieturi. Clemele sistemului Logitech SecureLock sunt concepute sa pastreze tableta in siguranta in carcasa, iar introducerea si inlaturarea ei din husa se realizeaza extrem de usor.

Logitech Type-S dispune de un stand dual-view pentru activitati multiple. Tableta poate fi pozitionata pe verticala astfel incat utilizatorii sa poata scrie mailuri si sa poata comunica cu prietenii, sau o pot aseza orizontal pentru a citi un e-book sau naviga pe Internet confortabil.

Cu ajutorul functiilor auto-wake si auto-sleep, tableta este la indemana oricand. Tableta are o autonomie de pana la trei luni, atunci cand aceasta a fost incarcata complet.

Logitech Type-S va fi disponibila in Europa incepand din luna iunie 2014 la un pret recomandat de 99,99 Euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#logitech tableta, #galaxy tab , #stiri Samsung