Samsung are voie sa vanda Galaxy Nexus in SUA

Vineri, 12 Octombrie 2012, ora 18:12
4397 citiri
Samsung are voie sa vanda Galaxy Nexus in SUA

Samsung, cel mai mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, a primit permisiunea sa continue vanzarile in SUA pentru cel mai nou model Galaxy Nexus, pe perioada judecarii recursului in procesul sau cu Apple.

Apple a sustinut ca este important ca Galaxy Nexus sa nu fie lasat sa patrunda pe piata americana deoarece cei mai multi americani nu sunt inca utilizatori de smartphone-uri, iar un produs ce copiaza caracteristicile telefoanelor Apple ii va indeparta pe potentialii clienti de iPhone, scrie Bloomberg.

Un proces cu jurati, in legatura cu plangerile de incalcare a patentelor, nu a fost programat pana in martie 2014, conform registrelor Curtii Federale de Apel din Washington.

Curtea de Apel a considerat ca cea districtuala a abuzat de puterea cu care a fost investita, prin decizia ca Apple ar avea de suferit din cauza acestei caracteristici. Detinatorul de patent trebuie sa demonstreze ca aceasta "caracteristica ce incalca patentul sta la baza cererii consumatorilor pentru produsul incriminat", iar Apple a prezentat dovezi "limitate" in acest sens, a hotarat Curtea de Apel.

Modelul Galaxy Nexus va fi primul care va rula versiunea 4.0 a sistemului de operare Android, denumita Ice Cream Sandwhich.

Samsung inregistreaza un profit record. Care sunt perspectivele

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#interdictie Galaxy Nexus, #proces samsung apple, #telefon Galaxy Nexus , #stiri Samsung