Samsung cere interzicerea iPhone 4S in Franta si Italia

Miercuri, 05 Octombrie 2011, ora 16:33
1208 citiri
Samsung cere interzicerea iPhone 4S in Franta si Italia

Samsung Electronics va cere interzicerea modelului iPhone 4S in Franta si Italia, acuzand Apple ca incalca drepturile de marca inregistrata. Astfel, conflictul dintre cei doi mari producatori de telefoane mobile la nivel mondial de smartphone si tablete se accentueaza.

Samsung va initia procese la Milano si Paris, cerand interzicerea comercializarii produsului in cele doua tari pentru ca Apple ar fi copiat tehnologia de telecomunicatie wireless, potrivit unui comunicat online trimis astazi de companie, scrie Business Week.

Apple a lansat, aseara, noul iPhone 4S intr-o conferinta care a avut loc in Cupertino, California, iar vanzarile urmeaza sa inceapa spre sfarsitul acestei luni.

Miscarea se adauga seriei de dispute legale care a inceput in luna aprilie, cand Apple a pretins ca Samsung Galaxy ar fi copiat intocmai iPad si iPhone.

Miza acestor dispute este dominanta asupra segmentului cu cea mai rapida crestere pe piata telefoanelor mobile, unde Apple concureaza cu producatorii de dispozitive pe baza sistemului de operare Android de la Google.

#samsung proces apple, # samsung interzice iphone 4s, # iphone 4s interzis , #stiri Samsung