Samsung Galaxy S4 Zoom sau aparatul foto cu telefon

Miercuri, 21 August 2013, ora 10:18
2760 citiri
Samsung Galaxy S4 Zoom sau aparatul foto cu telefon

Samsung Galaxy S4 Zoom, telefonul-camera foto, sau mai degraba camera foto cu telefon, disponibil in Romania de la inceputul lunii august, poate aduce reactii diferite din partea utilizatorilor. Desi oficial face parte din categoria smartphone, acesta arata mai mult cu o camera foto, atat ca design, cat si ca greutate.

Din punct de vedere al performantelor, procesorul sau, chiar daca este mai slab decat al modelului Galaxy S4 Mini face fata cu brio functilor sale.

Terminalul poate indeplini atat rolul unui smartphone, cat si al unui aparat de fotografiat compact, avand un zoom ioptic de 10x, senzor optic CMOS de 16 megapixeli, stabilizator optic de imagine si blitz Xenon, cu o putere buna.

Datorita zoom-ului optic si senzorului de 16 Mp, Galaxy S4 zoom permite utilizatorilor realizarea de fotografii atat de la distanta, cat si de aproape, in conditii de iluminare diferite. Stabilizatorul optic de imagine minimalizeaza neclaritatea si stabilizeaza imaginea in timpul utilizarii zoom-ului.

Din punct de vedere software, modelul are functii extinse pentru camera si aplicatia Group Play, aceasta din urma permitand conectarea la dispozitivele Samsung compatibile in absenta unei conexiuni de date mobile sau WiFi. De asemenea, permite distribuirea continutului de pe un dispozitiv catre toate celelalte conectate si joaca in retea.

S4 Zoom are acumulator de 2330 mAh putin mai mare decat are S4 Mini pentru ca trebuie sa acopere necesitatea motorului de zoom al obiectivului. Pana la urma, autonomia este de o zi, aceeasi ca a unui smartphone obisnuit, folosit in conditii normale.

Samsung Galaxy S4 Zoom este in oferta Orange, la un pret de 49 de euro impreuna cu un abonament Pantera 39 pe doi ani. La acest acest pret, operatorul adauga "Discount HotSummer".

De asemenea, terminalul se mai gaseste la diferite magazine online, unde pretul variaza in jurul a 2.000 de lei. Pretul poate fi considerat destul de bun, mai ales ca un aparat foto compact, cu dotari tehnice cat mai apropiate, cum ar fi cu un senzor optic de 16 GB, si zoom optic 5x, are un pret care se invarte in jurul a 400 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Samsung Galaxy model nou, #smartphone camera Samsung, #Samsung smartphone nou , #stiri Samsung