Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge au ajuns in Romania

Joi, 16 Aprilie 2015, ora 15:40
1706 citiri
Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge au ajuns in Romania
Foto: Samsung

Galaxy S6 si Galaxy S6 edge, cele mai noi smartphone-uri Samsung, vor fi disponibile pentru achizitionare in retelele partenerilor oficiali Samsung si ale operatorilor telecom incepand de vineri.

Dispozitivele au specificatii tehnice avansate, precum si un design modern care imbina metalul cu sticla Gorilla Glass 4, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai buna experienta de utilizare.

"Cele mai noi smartphone-uri Samsung, Galaxy S6 si S6 edge au fost asteptate cu mult entuziasm de consumatorii romani, acestea inregistrand un numar record de precomenzi, iar incepand de maine, acestea vor putea fi achizitionate de la partenerii oficiali Samsung, precum si de la operatorii telecom," a declarat Mircea Stoicescu, Head of Product Management Telecom division, Samsung Electronics Romania.

In online ajunge mai devreme

Platforma online CEL.ro, spre exemplu, a anuntat disponibilitatea modelelor Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge incepand cu data de 16 aprilie.

Smartphone-urile sunt disponibile in 4 culori, cu o interfata noua, optimizata si cu versiunea 5.0.2 Lollipop de la Android, cu interfata Touch Wiz. Cele doua modele de smartphone au la baza un procesor Exynos 7420, Octa-Core compus din Quad-Core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-Core 2.1 GHz Cortex-A57. Pentru a sasea generatie Galaxy, Samsung aduce in atentia publicului un nou design si display-ul SuperAMOLED de 5,1 inch, cu rezolutie 2560x1440 pixeli.

Galaxy S6 si S6 Edge sunt dotate cu un obiectiv de 16MP, cu inregistrare 4K, cea mai buna camera de pe piata la ora actuala. Dispozitivele vin, de asemenea, si cu sistemul de securitate KNOX si cu Gorilla Glass 4, care asigura o rezistenta mult mai mare la zgarieturi.

Samsung Galaxy S6 are un pret de pornire de 3.299 de lei, livrarea fiind efectuata in 24 de ore de la plasarea comenzii.

Spectaculosul Samsung Galaxy S6 Edge, cu display-ul curbat de 5,1 inch, ofera o experienta vizuala aparte si este disponibil la pretul de 3.899 de lei, cu termen de livrare de 24 de ore de la plasarea comenzii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#samsung Galaxy S6, #Samsung Galaxy S6 Romania, #Galaxy S6 edge , #stiri Samsung