Samsung si Panasonic lanseaza televizoarele 3D

Miercuri, 10 Martie 2010, ora 23:41
2383 citiri
Samsung si Panasonic lanseaza televizoarele 3D

Samsung si Panasonic vor incepe sa vanda televizoare 3D in aceasta saptamana, producatorii fiind convinsi ca acest moment reprezinta inceputul unei noi ere.

Totusi, nu se poate spune cand vor cuceri piata de televizoare sau daca acest lucru se va intampla vreodata pentru ca au nevoie de ochelari incomozi, iar oferta de programe este foarte mica, scrie Associated Press.

Samsung a anuntat ca va scoate la vanzare doua modele de televizoare 3D. Pentru 3.000 de dolari, cumparartorii vor primi un televizor cu diagonala de 116 centimetri, doua perechi de ochelari si un player Blu-ray 3D.

Lansarea televizoarelor 3D a fost incurajata de succesul pe care l-a avut filmul Avatar si alte filme lansate recent. Ultimul film 3D lansat, Alice in Wonderland, a avut incasari de 116 milioane de dolari in primul weekend, depasind recordul stabilit de Avatar in iarna.

Producatorii de televizoare spera ca aceste modele sa aiba succes pe piata, in special pentru ca diferenta de pret intre un set obisnuit si unul 3D este de doar 500 de dolari.

#samsung, #panasonic, #3d , #stiri Samsung