Samsung vrea sa vada in avans modelele iPhone si iPad

Luni, 30 Mai 2011, ora 16:48
1837 citiri
Samsung vrea sa vada in avans modelele iPhone si iPad

Samsung Electronics vrea sa obtina un ordin judecatoresc prin care Apple sa fie obligata sa dezvaluie modelele iPhone si iPad aflate in faza de dezvoltare, pentru a se putea apara de acuzatiile ca ar copia produsele acestei companii, transmite Bloomberg.

Potrivit documentelor depuse la un tribunal din San Jose, California, reprezentantii Samsung vor sa vada versiunile finale ale iPhone si iPad, pentru "a evalua daca exista posibilitatea unei confuzii" intre produsele celor doua companii care sunt lansate pe piata in aceeasi perioada.

Samsung cere Apple sa prezinte modelele pana pe 13 iunie.

Solicitarea are loc la o luna dupa ce Apple a cerut un ordin judecatoresc prin care compania sud-coreeana sa prezinte produsele pe care nu le-a lansat inca.

Actiunea Samsung face parte dintr-o disputa juridica intre cele doua parti, inceputa in aprilie, atunci cand Apple a sustinut ca produsele Galaxy ale companiei sud-coreene copiaza tehnologia si designul iPad si iPhone.

Samsung trebuie sa compare aparatele aflate in dezvoltare, in conditiile in care producatorul iPad este probabil sa ceara justitiei sa interzica Samsung vanzarea viitoarelor produse, se arata in documentele depuse la tribunal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp, aplicația de mesagerie folosită de milioane de oameni zilnic, introduce un nou instrument menit să faciliteze gestionarea mesajelor prin intermediul unui set de filtre de chat, așa...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#ipad, #iphone, #modele apple, #samsung , #stiri Samsung