Tableta Samsung Galaxy Tab4, disponibila in Romania

Joi, 15 Mai 2014, ora 13:49
1769 citiri
Tableta Samsung Galaxy Tab4, disponibila in Romania

Cea mai noua tableta de la Samsung, Galaxy Tab4, este disponibila, pana pe 1 iunie, in magazinele Flanco, la pretul de 1.499.9 lei.

Samsung Galaxy Tab4 are un ecran imbunatatit, de 10,1 inci si este integrat cu rezolutie WXGA de 10'', permitand utilizatorilor sa vizualizeze continut HD, cu o claritate mult mai mare. De asemenea, formatul 16:10 al ecranului este potrivit atat pentru filme, cat si pentru jocuri. Tableta are si functie GPS, cantareste mai putin de 500 de g si este foarte subtire, de numai 7.95 mm, fiind usor de luat in vacante.

Datorita procesorului quad-core, este potrivita si pentru distractie si pentru activitati de birou: tableta permite gestionarea mai multor aplicatii in acelasi timp, editarea documentelor si folosirea functiei "drag and drop". Pentru momentele de relaxare, Samsung Galaxy Tab4 face transferul documentelor intre tableta si telefonul mobil foarte simplu: odata conectate, pozele din telefon pot ajunge pe tableta, pentru o vizualizare mai buna. De asemenea, utilizatorii pot face pe tableta backup pentru telefon.

Tableta poate fi personalizata pentru pana la 8 utilizatori, fiecare fiind liber sa-si aleaga propriile aplicatii si fundalul preferat. In plus, exista un profil special pentru copii, cu 5 aplicatii initiale - pentru desenat, inregistrare vocala, sunat, camera si galerie. Parintii pot controla continutul la care copiii au acces si timpul pe care acestia il petrec pe tableta.

#tableta samsung, #tableta tab, #pret tableta , #stiri Samsung