Topul celor mai bune produse electronice

Marti, 18 August 2009, ora 10:14
2686 citiri
Topul celor mai bune produse electronice

Asociatia Europeana de Imagine si Sunet (EISA) a realizat un top al celor mai bune electronice pentru sezonul 2009-2010, care au aparut pe piata europeana in ultimile 12 luni.

Nominalizarile sunt impartite pe sase categorii mari: audio&home theater, in car electronics, photo, video, mobile devices si articole "green", conform site-ului oficial al asociatiei.

La categoria cel mai bun aparat foto, primul nominalizat este Nikon D3X, care are o rezolutie de 24,4 megapixeli si senzorul de imagine in format full-frame.

Un alt aparat, Canon EOS 5D Mark II, care are 21 megapixeli si filmare HD, a castigat titlul de cel mai avansat aparat foto.

Olympus PEN E-P1, o noua gama de aparate foto, cu dimensiuni mici si stil retro, a fost aleasa camera foto a Europei.

Cel mai bun smartphone al anului a fost ales iPhone 3GS, iar la categoria dispozitive mobile, Sony Ericsson W995 a fost desemnat telefonul muzical al anului.

In ceea ce priveste laptopurile, ASUS Eee PC 1008HA Seashell a fost desemnat laptopul anului.

Sony Walkman NWZ-X1050/1060, media-playerul anului, Nokia E75 cel mai bun telefon de business, iar Samsung I 8910HD a fost proclamat cel mai bun telefon cu camera foto.

Harman Kardon HK 990 a fost ales cel mai bun amplificator al anului, iar Yamaha MCS-1330 cel mai bun sistem compact.

Panasonic SC-HC3 a fost ales cel mai bun microsistem, Denon AVR-1910 - cel mai bun receiver, iar LG HB954PB cel mai bun sistem home theatre,

Cel mai bun sistem de navigatie a fost ales Kenwood DNX9240BT si Pioneer DEX-P99RS a fost desemnat cel mai bun sistem audio.

Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#produse electronice, #telefon, #aparat foto, #microsistem , #stiri Samsung